Hva gjør vi?

Førsteklasses bistand til deg når du har behov for hjelp til å komme videre. Vi hjelper deg til å forstå utfordringene og hvordan du skal komme videre med en tilpasset behandling der dine forutsetninger legges til grunn. Vi tilbyr hypnose, hypnoterapi, samtale og veiledning for enkeltpersoner og familier, gruppeterapi med hypnose, kurs og opplæring for private og bedrifter.

01. Trygge Rammer

Vi vektlegger våre klienters ønske om konfidensialitet og trygge rammer.

03. Lang Erfaring

Vi har lang og bred erfaring. Det være seg både nasjonalt og internasjonalt.

02. Taushetsplikt

Vi verdsetter våre klienters privatliv og har en streng policy hva inngår taushetsplikt.

04. Tilpasset Behandling

All behandling er tilpasset hver enkelt klient for å sikre best mulig resultat.

01.

Kontakt og samtale

Når du tar kontakt, stiller vi noen enkle spørsmål før vi setter opp den første timen. Første timen går med til samtale, planlegging av behandling og om mulig, første møte med behandling.

02.

Behandling

All behandling hos oss er individuelt tilpasset. Etter forholdene vil vi avgjøre om forløpet og dets varighet. I snitt varer et behandlingsforløp hos oss i 2-6 sesjoner. Avhengig av deg som person og utfordring.

03.

Egen trening og oppfølging

Vi lærer alle våre klienter teknikker som kan brukes mellom og i etterkant av behandling hos oss. Dersom du ønsker oppfølging og «påfyll» har vi egne opplegg for dette.

Hypnotisør Thomas Kristiansen

Med lokal og internasjonal bakgrunn får du hjelp til å løse små og store hverdagslige utfordringer.

Jeg, Thomas Kristiansen, er 41 år og har en meget bred erfaring fra innland og utland. Jeg har alltid vært fascinert av menneskers både smil og gråt, i hverdagslige utfordringer og kriser. Men, det var først når jeg for alvor begynte å reise på det store afrikanske kontinentet og i midt-østen at jeg for alvor fikk øynene opp for menneskers evne til å håndtere gode og mindre bra situasjoner i hverdagen på.

Etter å ha bistått et stort uttal mennesker i situasjoner som har vært viktige for disse å løse og ikke minst skape varige endringer valgte jeg å begi meg inn på det dypere sinnet. Samtale er ofte en god løsning og det er ofte det å være en rettesnor med en verktøykasse som du kan bruke. Siden har jeg valgt å utdanne meg videre og har nå tatt i bruk hypnose som virkemiddel når jeg håndterer personer som har utfordringer de ønsker hjelp til å løse. Hypnoterapi er et verktøy som kan benyttes til å hjelpe i en rekke tilfeller, enten det er i terapi alene, som familie eller i grupper. Jeg jobber også med bedrifter der enkelt timer og gruppe timer er tema for å bedre arbeidsmiljøet og eller å bedre produksjonen.

Gjennom hele mitt voksne liv har den røde tråden vært å hjelpe andre, jeg ser fram til også å hjelpe deg.

Hvorfor velge oss?

Vi tar deg på alvor – Fordi vi bryr oss

Vi er kontinuerlig på søken etter de beste behandlingsmetodene for deg og derfor er vi stadig i utvikling of har en rekke teknikker å ta i bruk for å sikre at du får best mulig hjelp til å løse dine utfordringer. Noen av de krediteringer, forum og organisasjoner vi innehar og er medlem av ser du under

null

Kinetic Shift Practitioner


null

Norges Landsf. for Homøo-praktikere

null

Certified 5-PATH Hypnotist

null

Registered Hypnotist


null

Mindscaping Practitioner

null

Uk Hypnosis Academy

Bli enda bedre kjent med oss

Kort om

Bergen Hypnose som i disse dager går over til Bergen Terapi ettersom at vi utvider tilbudet vårt til også samtale, kurs og opplæring med mer.

Nyttig om Hypnose

Vi får en god del spørsmål i løpet av uken, om hva hypnose egentlig er og i de aller fleste tilfeller er det fordi hypnose virker litt skummelt. Her finner du noen enkle svar.